Bibliographic Information

納豆入門

渡辺杉夫著

(食品知識ミニブックスシリーズ)

日本食糧新聞社, 2009.12

Title Transcription

ナットウ ニュウモン

Note

参考文献・関連団体: p146-148

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1章 日本の伝統食品 糸引き納豆
  • 2章 近代納豆工業への展開
  • 3章 現代の納豆製造、流通・保蔵、及び表示
  • 4章 納豆製造技術の基礎知識
  • 5章 納豆製造工程の管理
  • 6章 納豆の栄養・生理機能性
  • 7章 納豆の包装材料及び調味料
  • 8章 挽き割り納豆及び加工納豆類
  • 9章 美味しい納豆の食べ方
  • 10章 納豆業界の現状と将来
  • 11章 納豆についてのQ&A

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1
Details
  • NCID
    BB00901377
  • ISBN
    • 9784889271386
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 148p
  • Size
    18cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top