醸造・発酵食品の事典
Author(s)
Bibliographic Information
醸造・発酵食品の事典
朝倉書店, 2010.1
普及版
- Other Title
-
醸造発酵食品の事典
- Title Transcription
-
ジョウゾウ ハッコウ ショクヒン ノ ジテン
Available at / 112 libraries
-
Agriculture, Forestry and Fisheries Research Information Technology Center (AFFRIT)
588.5||Yos||026560026560
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
その他の編者: 石川雄章, 蓼沼誠, 長澤道太郎, 永見憲三
文献: 章末
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 総論(醸造の歴史;微生物;醸造の生化学;成分;官能評価;酔いの科学;食品衛生法等の規則)
- 2 各論(酒類(清酒;ビール・発泡酒;ワイン;ブランデー;ウイスキー;スピリッツ;焼酎;リキュール;中国酒;韓国・朝鮮の酒、その他の日本の酒);発酵調味料(醤油;味噌;食酢;みりんおよびみりん類似調味料;魚醤油;豆・野菜発酵食品;畜産発酵食品;水産発酵食品))
by "BOOK database"