食の安全基礎知識
Author(s)
Bibliographic Information
食の安全基礎知識
アドスリー , 丸善株式会社出版事業部 (発売), 2010.2
- Other Title
-
「食の安全」基礎知識
- Title Transcription
-
ショク ノ アンゼン キソ チシキ
Available at / 122 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.54||O37110049667
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
その他の著者: 金井美惠子, 久保田裕子, 鈴木潤, 東條英昭, 中村政幸
参考文献: 章末
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 食中毒からあなたを守る
- 最近におけるサルモネラ食中毒の動向—とくに食品安全委員会を中心として
- 食品添加物、農薬等の安全性評価と食品表示について
- 遺伝子組換えとは
- 狂牛病、クローン家畜、そして遺伝子組換え家畜と食の安全
- 「食の安全」と消費者
by "BOOK database"