Simply Japanese : modern cooking for the healthy home

著者

書誌事項

Simply Japanese : modern cooking for the healthy home

Yoko Arimoto ; photographs by Fumihiko Watanabe ; [translations, Derek Wilcox and Chikako Imoto]

Kodansha International, 2010

タイトル別名

シンプルに食べる本 : 英文版

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注記

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内容説明・目次

巻冊次

ISBN 9784770031020

内容説明

「おいしい」は世界共通!いつでもどこでも和食を楽しみたい人へ。「ヘルシーで美しい和食は世界中で羨望の的。この本では、海外の友人宅やパーティでお出しして特に好評だった、我が家のシンプル・レシピを紹介しています。」(著者)。

目次

  • Meat and Poultry
  • Seafood
  • Deep‐frying
  • Vegetables
  • Tofu
  • Traditional Specialties
  • Rice and Miso Soup
  • Desserts
  • My Home Kitchen
  • Cooking Tips and Supplemental Recipes

「BOOKデータベース」 より

内容説明・目次

巻冊次

ISBN 9784770031020

内容説明

Suitable for people taking their first step into Japanese cuisine, this book provides explanation of the Japanese eating style, from small serving bowls and chopsticks, to the Japanese philosophy of healthy eating. It illustrates the key points of each method with colour pictures. For people taking their first step into Japanese cuisine, the book provides a full explanation of the Japanese eating style, from small serving bowls and chopsticks, to the Japanese philosophy of healthy eating. Methods range from simple one-two-three steps, like learning to make your own teriyaki

「Nielsen BookData」 より

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BB01432883
  • ISBN
    • 9784770031020
  • LCCN
    2009046007
  • 出版国コード
    ja
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 原本言語コード
    jpn
  • 出版地
    Tokyo
  • ページ数/冊数
    157 p.
  • 大きさ
    26 cm
  • 分類
  • 件名
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