よくわかる食品有害微生物問題集 : HACCP

Bibliographic Information

よくわかる食品有害微生物問題集 : HACCP

藤井建夫編著

幸書房, 2010.3

Title Transcription

ヨク ワカル ショクヒン ユウガイ ビセイブツ モンダイシュウ : HACCP

Available at  / 35 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 微生物の基礎
  • 2 生菌数・大腸菌(衛生指標菌)
  • 3 食品の腐敗
  • 4 微生物の増殖と増殖抑制
  • 5 食品有害微生物の知識
  • 6 食品有害微生物の抑制と殺菌
  • 7 有害微生物の培養・観察と腐敗の判定
  • 8 HACCPシステム

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB01490755
  • ISBN
    • 9784782103418
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xi, 178p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top