Bibliographic Information

秋の料理

(未来へ伝えたい日本の伝統料理 / 後藤真樹著)

小峰書店, 2010.4

Title Transcription

アキ ノ リョウリ

Available at  / 75 libraries

Description and Table of Contents

Description

日本各地に伝わる150品目を超える郷土料理を地元の人に実際に作って収録したシリーズ。全国47都道府県で現地取材を敢行。きのこ、アケビ、サンマなど秋の味覚の郷土料理を紹介

Table of Contents

  • 山のめぐみ、きのこ
  • こうたけむすび(広島県広島町)
  • あけびの詰め焼き(山形県長井市)
  • まめぶ(岩手県久慈市山形町)
  • かしきり(高知県安芸市)
  • 栃餅(福島県三島町)
  • 蜂ごはん(愛知県東栄町)
  • がね(鹿児島県鹿児島市)
  • いただき(鳥取県境港市)
  • 箱ずし(大阪府阪南市)〔ほか〕

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB02006643
  • ISBN
    • 9784338256032
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    63p
  • Size
    31cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top