Bibliographic Information

給食経営管理論

桂きみよ, 岡崎光子編著

光生館, 2010.3

3訂

Other Title

三訂給食経営管理論

Food service administration and management

Title Transcription

キュウショク ケイエイ カンリ ロン

Available at  / 45 libraries

Note

索引あり

参考文献あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 給食経営管理論の概念
  • 給食における経営管理
  • 給食の組織・人事管理
  • 給食の会計・原価管理
  • 給食の情報処理管理
  • 特定給食施設の種類と特徴
  • 給食における栄養・食事管理
  • 食材の流通と購買管理
  • 安全・衛生管理
  • 給食の生産管理
  • 食事環境の設計と設備
  • 給食と栄養教育

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB0232155X
  • ISBN
    • 9784332030348
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    3, vi, 179p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top