食事設計と栄養のための調理科学実験
Author(s)
Bibliographic Information
食事設計と栄養のための調理科学実験
光生館, 2010.4
改訂
- Title Transcription
-
ショクジ セッケイ ト エイヨウ ノ タメ ノ チョウリ カガク ジッケン
Available at / 92 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.53||O54110058691
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
執筆: 奥田弘枝, 香西みどり, 笠松千夏, 戸田貞子, 畑江敬子, 三橋富子, 吉岡慶子, 時藤亜衣
実験レポート: 巻末p1-45
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1章 実験にあたって
- 2章 計測とpH
- 3章 植物性食品の調理特性
- 4章 動物性食品の調理特性
- 5章 抽出素材の調理特性
- 6章 高齢者の食物
- 7章 えん下困難者用の食事
- 8章 官能評価
- 9章 物性測定
by "BOOK database"