塩図鑑

Author(s)

Bibliographic Information

塩図鑑

塩屋, 青山志穂著

東京書籍, 2010.6

Title Transcription

シオ ズカン

Available at  / 32 libraries

Description and Table of Contents

Description

ひとつまみで料理が変わる、極上の塩一〇五種類を厳選。

Table of Contents

  • 第1章 岩塩(マグマ塩;ピンクロックソルト;リアルソルト ほか)
  • 第2章 海水塩・湖塩(ゲランドの塩 顆粒;ゲランドの塩 あら粒;カマルグ ペルル・ド・セル ほか)
  • 第3章 シーズニング・その他(クレイジーソルト;トリュフ塩;フィオッキ・ディ・サーレ ミント ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB02638851
  • ISBN
    • 9784487804474
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    176p
  • Size
    13×13cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top