Bibliographic Information

食品学実験

橋本俊二郎編 ; 山藤圭子, 波平元辰, 太田千穂著

講談社, 2010.9

Other Title

食品化学実験

Title Transcription

ショクヒンガク ジッケン

Available at  / 162 libraries

Note

「食品化学実験」新版 (2001年刊) の改題改訂

索引あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 実験をはじめる前に
  • 基礎実験
  • 炭水化物
  • 脂質
  • タンパク質およびアミノ酸
  • 無機質
  • ビタミン
  • 色素
  • 牛乳に関する実験
  • 食品成分の一般分析
  • 食品の機能性

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB03352934
  • ISBN
    • 9784061398290
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 147p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top