Bibliographic Information

レトルト食品入門

横山理雄, 矢野俊博監修

(食品知識ミニブックスシリーズ)

日本食糧新聞社, 2010.7

改訂版

Title Transcription

レトルト ショクヒン ニュウモン

Available at  / 36 libraries

Note

参考文献あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 レトルト食品とは
  • 2 レトルト食品の生産と流通
  • 3 レトルト食品と微生物
  • 4 レトルト食品の包装システムと殺菌システム
  • 5 レトルト食品用包装材料
  • 6 レトルト食品の製造技術と品質管理
  • 7 レトルト食品の栄養と品質変化
  • 8 レトルト食品の製造実例
  • 9 表示と関連法規

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB03420386
  • ISBN
    • 9784889271416
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    ix, 205p
  • Size
    18cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top