Bibliographic Information

水産食品の事典

竹内昌昭, 藤井建夫, 山澤正勝編

朝倉書店, 2010.10

普及版

Title Transcription

スイサン ショクヒン ノ ジテン

Available at  / 43 libraries

Note

文献: 項末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 水産食品と食生活
  • 2 水産物の食品としての機能
  • 3 水産物の加工原料としての特性
  • 4 水産物の加工および流通
  • 5 水産加工機械と装置
  • 6 最近の加工技術と分析技術
  • 7 水産食品の安全性
  • 8 食品衛生と食品規格

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB04169445
  • ISBN
    • 9784254431117
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xiii, 436p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top