缶詰入門
Author(s)
Bibliographic Information
缶詰入門
(食品知識ミニブックスシリーズ)
日本食糧新聞社, 2010.11
改訂3版
- Title Transcription
-
カンズメ ニュウモン
Available at / 47 libraries
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
588.93||Ka59||改訂3版40007524
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
参考資料: p161-163
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 缶詰産業の歴史
- 2 缶・びん詰、レトルト食品の作り方
- 3 缶詰、レトルト食品の特徴
- 4 関連法規
- 5 缶詰の生産と輸出入
- 6 缶詰の流通と国内消費
- 7 主な缶・びん詰製品のプロフィール
- 8 レトルト食品
by "BOOK database"