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生地 : プロのための製菓技法

金子美明, 藤生義治, 魵沢信次, 森本慎著

誠文堂新光社, 2010.9

Other Title

pâte

Title Transcription

キジ : プロ ノ タメ ノ セイカ ギホウ

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Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 パート・ブリゼ/パータ・フォンセ
  • 2 パート・シュクレ
  • 3 パート・フイユテ
  • 4 パータ・ジェノワーズ
  • 5 パータ・ビスキュイ
  • 6 パータ・ケーク
  • 7 パータ・シュー
  • 8 パート・ルヴェ
  • 9 パータ・ムラング
  • 10 パータ・クレープ
  • 11 パータ・フリール

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Details

  • NCID
    BB04784763
  • ISBN
    • 9784416810460
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    239p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
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