生地 : プロのための製菓技法
Author(s)
Bibliographic Information
生地 : プロのための製菓技法
誠文堂新光社, 2010.9
- Other Title
-
pâte
- Title Transcription
-
キジ : プロ ノ タメ ノ セイカ ギホウ
Available at / 19 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 パート・ブリゼ/パータ・フォンセ
- 2 パート・シュクレ
- 3 パート・フイユテ
- 4 パータ・ジェノワーズ
- 5 パータ・ビスキュイ
- 6 パータ・ケーク
- 7 パータ・シュー
- 8 パート・ルヴェ
- 9 パータ・ムラング
- 10 パータ・クレープ
- 11 パータ・フリール
by "BOOK database"