What's what in Japanese restaurants : a guide to ordering, eating, and enjoying
著者
書誌事項
What's what in Japanese restaurants : a guide to ordering, eating, and enjoying
Kodansha International, 2011
3rd ed, rev. and updated
- タイトル別名
-
日本料理ガイド : 英文版
What's what in Japanese restaurants : a dining guide
大学図書館所蔵 全15件
  青森
  岩手
  宮城
  秋田
  山形
  福島
  茨城
  栃木
  群馬
  埼玉
  千葉
  東京
  神奈川
  新潟
  富山
  石川
  福井
  山梨
  長野
  岐阜
  静岡
  愛知
  三重
  滋賀
  京都
  大阪
  兵庫
  奈良
  和歌山
  鳥取
  島根
  岡山
  広島
  山口
  徳島
  香川
  愛媛
  高知
  福岡
  佐賀
  長崎
  熊本
  大分
  宮崎
  鹿児島
  沖縄
  韓国
  中国
  タイ
  イギリス
  ドイツ
  スイス
  フランス
  ベルギー
  オランダ
  スウェーデン
  ノルウェー
  アメリカ
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes index
内容説明・目次
- 巻冊次
-
ISBN 9784770031440
内容説明
日本料理を大きく5つのジャンルに分け、きめ細かく解説。お酒に関する章を新たに追加。お店の見分け方、メニューの読み方、注文の仕方、食べ方等をわかりやすく説明。料理店で使う日本語会話集や用語解説、ひらがな・カタカナ表など実用的な情報を満載。料理名はすべて漢字かな文字とローマ字の併記。
目次
- 1 Irasshaimase:About Japanese Restaurants
- 2 Sushi and Seafood Cuisines
- 3 Kobe Beef and Meat Cuisines
- 4 Izakaya:Dining Pubs and Pub‐style Cuisines
- 5 Nihon‐Ryori:General Japanese Cuisine
- 6 Everyday Dining
- 7 Drinking in Japan
- 8 Menu‐reading and Ordering
「BOOKデータベース」 より
内容説明・目次
- 巻冊次
-
ISBN 9784770031440
内容説明
Intends to act as both a translator and a tour guide to the world of Japanese food, explaining not only what to order but also how to order it. This book introduces many specialty cuisines of Japan, explaining the different cooking styles and ingredients used. It offers insights into culinary customs and history. This is a revised version of the long-selling Kodansha International title, updated in many places to include all the new areas of interest in Japanese food. It is designed to help those travelling to Japan, as well to help the many visitors to Japanese restaurants
「Nielsen BookData」 より