Bibliographic Information

基礎栄養学

脊山洋右, 野口 忠編

(スタンダード栄養・食物シリーズ, 9)

東京化学同人, 2011.3

第3版

Title Transcription

キソ エイヨウガク

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Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1部 総論(健康と栄養;食生活と健康;栄養学史;栄養素の機能;摂食調節)
  • 第2部 各論(糖質;脂質;タンパク質;ビタミン;ミネラル;水・電解質の代謝;食物繊維その他;エネルギー代謝;消化・吸収;遺伝子発現と栄養)

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Details

  • NCID
    BB05239353
  • ISBN
    • 9784807916047
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    ix, 219p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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