Bibliographic Information

食品学・食品機能学

渡邊智子, 森高初惠, 江指隆年著

(サクセス管理栄養士講座 / 全国栄養士養成施設協会, 日本栄養士会監修, . 食べ物と健康||タベモノ ト ケンコウ ; 1)

第一出版, 2011.5

Other Title

食品学食品機能学

Title Transcription

ショクヒンガク ショクヒン キノウガク

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 人間と食品(食べ物)(食文化と食生活;食生活と健康;食料と環境問題)
  • 2 食品の分類と食品の成分(分類の種類;植物性食品;動物性食品;油脂、調味料、香辛料、嗜好飲料;微生物利用食品;食品成分表の理解)
  • 3 食品の機能(一次機能;二次機能;三次機能)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1
Details
  • NCID
    BB05822303
  • ISBN
    • 9784804112299
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    ii, 120p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top