ウー・ウェンの野菜料理は切り方で決まり!

Bibliographic Information

ウー・ウェンの野菜料理は切り方で決まり!

ウー・ウェン著

文化学園文化出版局, 2011.5

Other Title

ウーウェンの野菜料理は切り方で決まり

Title Transcription

ウー ウェン ノ ヤサイ リョウリ ワ キリカタ デ キマリ

Available at  / 13 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 葉(青梗菜;白菜;キャベツ;長ねぎ)
  • 茎(たけのこ;セロリ;玉ねぎ;アスパラガス)
  • 根(大根;ごぼう;にんじん;蓮根;じゃがいも;しょうが)
  • 実(なす;ピーマン;きゅうり;かぼちゃ;トマト)
  • 花(カリフラワーとブロッコリー)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB0630762X
  • ISBN
    • 9784579211326
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    87p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top