ウー・ウェンの野菜料理は切り方で決まり!
Author(s)
Bibliographic Information
ウー・ウェンの野菜料理は切り方で決まり!
文化学園文化出版局, 2011.5
- Other Title
-
ウーウェンの野菜料理は切り方で決まり
- Title Transcription
-
ウー ウェン ノ ヤサイ リョウリ ワ キリカタ デ キマリ
Available at / 13 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
596.37||G54110037620
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 葉(青梗菜;白菜;キャベツ;長ねぎ)
- 茎(たけのこ;セロリ;玉ねぎ;アスパラガス)
- 根(大根;ごぼう;にんじん;蓮根;じゃがいも;しょうが)
- 実(なす;ピーマン;きゅうり;かぼちゃ;トマト)
- 花(カリフラワーとブロッコリー)
by "BOOK database"