食品の界面制御技術と応用 : 開発現場と研究最前線を繋ぐ
Author(s)
Bibliographic Information
食品の界面制御技術と応用 : 開発現場と研究最前線を繋ぐ
シーエムシー出版, 2011.7
- Other Title
-
Technologies for interfacial control and their applications to foods : link the frontiers of research to the actual spots of development
食品シリーズ
High technology information
- Title Transcription
-
ショクヒン ノ カイメン セイギョ ギジュツ ト オウヨウ : カイハツ ゲンバ ト ケンキュウ サイゼンセン オ ツナグ
Available at 32 libraries
  Aomori
  Iwate
  Miyagi
  Akita
  Yamagata
  Fukushima
  Ibaraki
  Tochigi
  Gunma
  Saitama
  Chiba
  Tokyo
  Kanagawa
  Niigata
  Toyama
  Ishikawa
  Fukui
  Yamanashi
  Nagano
  Gifu
  Shizuoka
  Aichi
  Mie
  Shiga
  Kyoto
  Osaka
  Hyogo
  Nara
  Wakayama
  Tottori
  Shimane
  Okayama
  Hiroshima
  Yamaguchi
  Tokushima
  Kagawa
  Ehime
  Kochi
  Fukuoka
  Saga
  Nagasaki
  Kumamoto
  Oita
  Miyazaki
  Kagoshima
  Okinawa
  Korea
  China
  Thailand
  United Kingdom
  Germany
  Switzerland
  France
  Belgium
  Netherlands
  Sweden
  Norway
  United States of America
Search this Book/Journal
Note
ブックジャケットに「食品シリーズ」「High technology information」とあり
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1章 食品における界面化学の基礎(液状乳化系食品;固体分散系食品;気泡分散系食品)
- 第2編 界面制御に関わる食品素材(乳化剤;油脂;高分子)
- 第3編 界面制御技術の応用例(小麦加工品;乳製品;油脂製品;菓子類;飲料;調味料)
by "BOOK database"