食品の界面制御技術と応用 : 開発現場と研究最前線を繋ぐ
Author(s)
Bibliographic Information
食品の界面制御技術と応用 : 開発現場と研究最前線を繋ぐ
シーエムシー出版, 2011.7
- Other Title
-
Technologies for interfacial control and their applications to foods : link the frontiers of research to the actual spots of development
食品シリーズ
High technology information
- Title Transcription
-
ショクヒン ノ カイメン セイギョ ギジュツ ト オウヨウ : カイハツ ゲンバ ト ケンキュウ サイゼンセン オ ツナグ
Available at / 32 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
ブックジャケットに「食品シリーズ」「High technology information」とあり
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1章 食品における界面化学の基礎(液状乳化系食品;固体分散系食品;気泡分散系食品)
- 第2編 界面制御に関わる食品素材(乳化剤;油脂;高分子)
- 第3編 界面制御技術の応用例(小麦加工品;乳製品;油脂製品;菓子類;飲料;調味料)
by "BOOK database"