小麦粉利用ハンドブック

Bibliographic Information

小麦粉利用ハンドブック

長尾精一著

幸書房, 2011.10

Other Title

Handbook of wheat flour utilization

Title Transcription

コムギコ リヨウ ハンドブック

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 62 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1部 小麦粉(小麦粉利用の歴史と広がり;小麦粉の種類と特性;原料小麦の選択と配合;製粉技術の役割;小麦・小麦粉成分の化学;小麦粉生地の構造と性状;小麦粉の品質評価;小麦粉の安全性;栄養源としての小麦粉;胚芽とふすまの利用;)
  • 第2部 小麦粉加工品(パン;めん;菓子;プレミックス;調理における小麦粉;その他の加工品)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB07256932
  • ISBN
    • 9784782103548
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xiv, 351p
  • Size
    23cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top