おいしい江戸ごはん
Author(s)
Bibliographic Information
おいしい江戸ごはん
コモンズ, 2011.11
- Title Transcription
-
オイシイ エド ゴハン
Available at / 48 libraries
-
Okayama University Institute of Plant Science and Resources Branch Library植物研図
792/11205000220849
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Table of Contents
- ご飯(桜飯;鯛飯;大豆飯 ほか)
- 汁物(須弥山汁;すり流し豆腐;黒染豆腐汁 ほか)
- 主菜(刺身;すずめ焼き;阿蘭陀なます ほか)
- 副菜・漬物(おぼろ大根葛かけ;こんにゃくのねぎ味噌煮;のっぺい ほか)
- 菓子(蒸し羊羮;ごぼう餅;うずら焼き ほか)
by "BOOK database"