おいしい江戸ごはん

Bibliographic Information

おいしい江戸ごはん

江原絢子, 近藤惠津子著 ; 永野佳世写真

コモンズ, 2011.11

Title Transcription

オイシイ エド ゴハン

Available at  / 48 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • ご飯(桜飯;鯛飯;大豆飯 ほか)
  • 汁物(須弥山汁;すり流し豆腐;黒染豆腐汁 ほか)
  • 主菜(刺身;すずめ焼き;阿蘭陀なます ほか)
  • 副菜・漬物(おぼろ大根葛かけ;こんにゃくのねぎ味噌煮;のっぺい ほか)
  • 菓子(蒸し羊羮;ごぼう餅;うずら焼き ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB07457887
  • ISBN
    • 9784861870866
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    105p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top