家庭のおかずのカロリーガイド
Author(s)
Bibliographic Information
家庭のおかずのカロリーガイド
女子栄養大学出版部, 2011.11
改訂版
- Title Transcription
-
カテイ ノ オカズ ノ カロリー ガイド
Available at / 74 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.55||Ka85110043802
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
498.55||Ka85||改訂版40009185
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
『五訂増補 家庭のおかずのカロリーガイド』を全面リニューアルしたもの
新しい「日本食品標準成分表2010」対応
料理&データ作成: 竹内冨貴子
Description and Table of Contents
Description
おなじみの料理約600品の栄養価を収載。全メニューすぐに作れるレシピ付き。
Table of Contents
- 第1群(卵料理;乳・乳製品料理)
- 第2群(魚料理/魚介料理;魚加工品料理;肉料理/肉加工品料理;豆製品料理/豆料理)
- 第3群(野菜料理/芋料理/芋加工品料理;きのこ料理/海藻料理)
- 第4群(穀類料理)
by "BOOK database"