食品機能学
Author(s)
Bibliographic Information
食品機能学
光生館, 2011.10
改訂
- Other Title
-
Functional food science
改訂食品機能学
- Title Transcription
-
ショクヒン キノウガク
Available at / 115 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.51||Te58110041287
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
著者「高村」の「高」は「梯子高 (はしごだか) 」の置き換え
参考図書: p133-134
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1章 食品の機能性(食品とは何か;食生活の変化と疾病 ほか)
- 2章 機能性食品の制度(食品と医薬品の制度上の違い;保健機能食品制度 ほか)
- 3章 疾病予防と機能性成分(がん予防と食品機能性成分;アレルギーと食品機能性成分 ほか)
- 4章 機能性素材と成分(成分;素材)
- 5章 バイオテクノロジーと機能性食品(遺伝子組換え食品とは;機能性タンパク質の発現と遺伝子組換え ほか)
by "BOOK database"