Bibliographic Information

新バーテンダーズマニュアル

福西英三 [ほか]著

柴田書店, 2011.10

Other Title

The bartender's manual

Title Transcription

シン バーテンダーズ マニュアル

Available at  / 6 libraries

Note

その他の著者: 花崎一夫, 山崎正信, 江沢智美

主要参考図書一覧: p364-365

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 酒場学(酒場の文化史;バーとバーテンダー ほか)
  • バーの商品学(酒類総論;ワイン ほか)
  • バーの設備(機器)・器具(バーの設備;バー・ツール ほか)
  • カクテルの基本技術(カクテルの定義と語源;カクテルの歴史と変遷 ほか)
  • カクテル・レシピ158

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB07835146
  • ISBN
    • 9784388061297
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    367p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top