Bibliographic Information

食の科学と生活

瀬口正晴編著 ; 阿部誠 [ほか] 共著

建帛社, 2011.12

Title Transcription

ショク ノ カガク ト セイカツ

Available at  / 132 libraries

Note

その他の共著者: 大喜多祥子, 大久保郁子, 楠瀬千春, 細見和子, 松村羊子, 吉野世美子

参考文献: 各章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 食と科学(栄養学分野;食品学分野)
  • 第2章 食と健康(食と食欲;食と疾患—「医食同源」の食品学)
  • 第3章 食と文化(食品の歴史と食文化論;食の発見とこれからの食)
  • 第4章 食と生活(食卓のコーディネート;衣食住の中の食 ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB07983857
  • ISBN
    • 9784767904474
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 156p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top