Bibliographic Information

食品学各論

下橋淳子編著 ; 吉村美紀 [ほか著]

(食べ物と健康)

八千代出版, 2012.3

新版

Title Transcription

ショクヒンガク カクロン

Available at  / 78 libraries

Note

そのほかの著者: 青木正敏, 福永淑子, 大坂佳保里, 宇都宮信子, 高岡素子

著者のヨミは推定

文献一覧: p217

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 食品学各論で学ぶこと
  • 第2章 植物性食品
  • 第3章 動物性食品
  • 第4章 油脂類食品
  • 第5章 食品の嗜好材料
  • 第6章 嗜好飲料類
  • 第7章 微生物利用食品
  • 第8章 食品の機能性
  • 第9章 バイオテクノロジー食品

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB08960959
  • ISBN
    • 9784842915661
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    iv, 232p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top