Bibliographic Information

基礎栄養学

細川優, 鈴木和春編著

光生館, 2012.4

Other Title

Basic nutrition

Title Transcription

キソ エイヨウガク

Available at  / 83 libraries

Note

文献: 章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1章 栄養の概念
  • 2章 食物の摂取
  • 3章 消化・吸収
  • 4章 たんぱく質の栄養
  • 5章 糖質の栄養
  • 6章 脂質の栄養
  • 7章 ビタミンの栄養
  • 8章 ミネラル(無機質)の栄養
  • 9章 水・電解質の栄養学的意義
  • 10章 エネルギー代謝

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB09054360
  • ISBN
    • 9784332020905
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 177p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top