調理と食品の官能評価
Author(s)
Bibliographic Information
調理と食品の官能評価
建帛社, 2012.5
- Title Transcription
-
チョウリ ト ショクヒン ノ カンノウ ヒョウカ
Available at / 148 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.53||Ma81110044414
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Description
簡単なことのようで意外に難しい料理の食べ比べ。色・香り・食感・温度など、五感でおいしさを測る官能評価を、初心者にわかりやすく解説。
Table of Contents
- 第1章 見る—色・形
- 第2章 嗅ぐ—匂い
- 第3章 味わう—味
- 第4章 噛む・触れる—テクスチャー
- 第5章 温度
- 第6章 聞く—音
- 第7章 おいしさを決める—脳
- 第8章 おいしさを測る—官能評価法
by "BOOK database"