Bibliographic Information

食品学

辻英明, 五十嵐脩編著

(管理栄養士講座)

建帛社, 2012.6

新版

Other Title

新版食品学

Title Transcription

ショクヒンガク

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 98 libraries

Note

引用・参考文献: 章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 食品学の役割
  • 第2章 食と健康
  • 第3章 食品の分類と性質
  • 第4章 食品の機能性
  • 第5章 加工・調理における食品成分の変化と栄養
  • 第6章 食品の表示と規格基準

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB0935636X
  • ISBN
    • 9784767904573
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 270p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top