応用栄養学
Author(s)
Bibliographic Information
応用栄養学
(スタンダード栄養・食物シリーズ, 10)
東京化学同人, 2012.7
補訂版
- Title Transcription
-
オウヨウ エイヨウガク
Available at / 92 libraries
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
498.5:Se98:補-105010777935
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
索引: p[275]-280
本文2色刷り(黒, 赤)
その他の編者: 鈴木恵美子, 脊山洋右, 藤原葉子
参考図書あり
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1部 栄養マネジメント(栄養マネジメントの基礎;栄養必要量の科学的根拠)
- 第2部 ライフステージと栄養(概論;妊娠期;授乳期;新生児期、乳児期;幼児期;学童期;思春期;成人期;閉経期(更年期);高齢期)
- 第3部 ライフスタイルと栄養(労作栄養;運動・スポーツと栄養;環境と栄養)
by "BOOK database"