Bibliographic Information

応用栄養学

近藤和雄 [ほか] 編

(スタンダード栄養・食物シリーズ, 10)

東京化学同人, 2012.7

補訂版

Title Transcription

オウヨウ エイヨウガク

Available at  / 93 libraries

Note

索引: p[275]-280

本文2色刷り(黒, 赤)

その他の編者: 鈴木恵美子, 脊山洋右, 藤原葉子

参考図書あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1部 栄養マネジメント(栄養マネジメントの基礎;栄養必要量の科学的根拠)
  • 第2部 ライフステージと栄養(概論;妊娠期;授乳期;新生児期、乳児期;幼児期;学童期;思春期;成人期;閉経期(更年期);高齢期)
  • 第3部 ライフスタイルと栄養(労作栄養;運動・スポーツと栄養;環境と栄養)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB09606263
  • ISBN
    • 9784807916085
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 280p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top