食品・医薬品のおいしさと安全・安心の確保技術
Author(s)
Bibliographic Information
食品・医薬品のおいしさと安全・安心の確保技術
(食品シリーズ)
シーエムシー出版, 2012.5
- Other Title
-
Science and technology to produce deliciousness of foods/medicines and ensure the safety
食品医薬品のおいしさと安全安心の確保技術
- Title Transcription
-
ショクヒン イヤクヒン ノ オイシサ ト アンゼン アンシン ノ カクホ ギジュツ
Access to Electronic Resource 1 items
Available at / 36 libraries
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
588:To345010736279
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
文献: 章末
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 総論編(おいしさのしくみ;医薬品の味について)
- 五感基礎編(味覚;味覚センサ ほか)
- 応用編(味覚センサで味を科学する;医薬品の苦味マスキングと味覚センサによる苦味の数値化 ほか)
- 商品開発編(味覚センサを用いた、おいしさを重視した医薬品開発;味覚センサを用いた冷凍食品の開発 ほか)
by "BOOK database"