There's the beef : select research on global beef production and trade
著者
書誌事項
There's the beef : select research on global beef production and trade
(Food science and technology series)(Agriculture issues and policies series)
Nova Science, c2012
大学図書館所蔵 全1件
  青森
  岩手
  宮城
  秋田
  山形
  福島
  茨城
  栃木
  群馬
  埼玉
  千葉
  東京
  神奈川
  新潟
  富山
  石川
  福井
  山梨
  長野
  岐阜
  静岡
  愛知
  三重
  滋賀
  京都
  大阪
  兵庫
  奈良
  和歌山
  鳥取
  島根
  岡山
  広島
  山口
  徳島
  香川
  愛媛
  高知
  福岡
  佐賀
  長崎
  熊本
  大分
  宮崎
  鹿児島
  沖縄
  韓国
  中国
  タイ
  イギリス
  ドイツ
  スイス
  フランス
  ベルギー
  オランダ
  スウェーデン
  ノルウェー
  アメリカ
注記
Includes bibliographical references and index
内容説明・目次
内容説明
Beef cow-calf farms operate in an industry characterised by large numbers of small farms. Many of these farms specialise in beef cattle production, but farm households on these operations tend to generate more income from off-farm sources, such as wages and salaries or retirement income, than from the farm businesses themselves. This book discusses select research on global beef production and trade including beef production in the United States, Japan and Mexico.
目次
- Preface
- The Diverse Structure & Organization of U.S. Beef Cow-Calf Farms
- Cattle Sector Production Practices & Regional Price Differences
- Where's the (Not) Meat? Byproducts From Beef & Pork Production
- Japan's Beef Market
- Trade, the Expanding Mexican Beef Industry, & Feedlot & Stocker Cattle Production in Mexico
- Cow-Calf Beef Production LDP-M-196-01 in Mexico
- Index.
「Nielsen BookData」 より