東京會舘おせちと節句料理

Bibliographic Information

東京會舘おせちと節句料理

鈴木直登著

平凡社, 2012.11

Other Title

おせちと節句料理 : 東京會舘

Title Transcription

トウキョウ カイカン オセチ ト セック リョウリ

Available at  / 22 libraries

Description and Table of Contents

Description

「江戸の名工」が作る、老舗に引き継がれた関東のおせち、四季折々の節句料理を紹介。日本の伝統を料理で繙く。

Table of Contents

  • 日本料理と五節句
  • めでたさを重ねる
  • 壱の重
  • 蒲鉾
  • 重箱の詰め方
  • 重箱に詰める
  • 弐の重
  • 参の重
  • 与の重
  • 季を愛でる節句料理
  • 匠の技を知る
  • 家庭で作るための調理法
  • 『東京會舘 おせちと節句料理』発刊に寄せて

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB1146074X
  • ISBN
    • 9784582835939
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    144p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top