食品の安全性
Author(s)
Bibliographic Information
食品の安全性
建帛社, 2013.2
改訂第3版
- Other Title
-
改訂食品の安全性
- Title Transcription
-
ショクヒン ノ アンゼンセイ
Available at / 115 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.54||N71110050217
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
主要参考文献: p189-190
インターネットによる食品安全性情報提供源ダイレクトリー: p191-195
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 食品の安全性
- 2 食品の腐敗・変敗とその防止
- 3 食中毒
- 4 食品の安全性の確保
- 5 家庭における食品の安全保持
- 6 環境汚染と食品
- 7 器具および容器包装
- 8 水の衛生
- 9 食品の安全流通と表示
- 10 食品の安全管理
by "BOOK database"