Bibliographic Information

食品の安全性

日本フードスペシャリスト協会編

建帛社, 2013.2

改訂第3版

Other Title

改訂食品の安全性

Title Transcription

ショクヒン ノ アンゼンセイ

Available at  / 115 libraries

Note

主要参考文献: p189-190

インターネットによる食品安全性情報提供源ダイレクトリー: p191-195

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 食品の安全性
  • 2 食品の腐敗・変敗とその防止
  • 3 食中毒
  • 4 食品の安全性の確保
  • 5 家庭における食品の安全保持
  • 6 環境汚染と食品
  • 7 器具および容器包装
  • 8 水の衛生
  • 9 食品の安全流通と表示
  • 10 食品の安全管理

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB12069708
  • ISBN
    • 9784767904825
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 201p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top