Bibliographic Information

食品の安全

有薗幸司編集

(健康・栄養科学シリーズ / 国立健康・栄養研究所監修, . 食べ物と健康||タベモノ ト ケンコウ)

南江堂, 2013.4

Other Title

食べ物と健康 食品の安全性

Food hygiene and safety

食べ物と健康 : 食品の安全

Title Transcription

ショクヒン ノ アンゼン

Note

「食べ物と健康III 食品の安全性」(2006年刊) の改訂新版

参考図書: p231-232

Related Books: 1-1 of 1
Details
  • NCID
    BB12281393
  • ISBN
    • 9784524268474
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xv, 243p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top