新基礎栄養学
Author(s)
Bibliographic Information
新基礎栄養学
医歯薬出版, 2013.3
第8版
- Other Title
-
総論栄養学
基礎栄養学
Basic nutrition
- Title Transcription
-
シン キソ エイヨウガク
Available at / 86 libraries
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
498.55||Sh64||8版40011947
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
初版-第3版のタイトル: 総論栄養学
第4-6版のタイトル: 基礎栄養学
参考文献: p195-196
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 栄養の概念
- 三大栄養素の化学(構造)
- 摂食行動
- 消化・吸収
- 炭水化物(糖質・食物繊維)の栄養
- 脂質の栄養
- たんぱく質の栄養
- ビタミンの栄養
- 無機質(ミネラル)の栄養
- 水の機能と出納
- エネルギー
- 遺伝子発現と栄養
by "BOOK database"