水と調理のいろいろ : 調理で水の特性を感じる
Author(s)
Bibliographic Information
水と調理のいろいろ : 調理で水の特性を感じる
光生館, 2013.5
- Title Transcription
-
ミズ ト チョウリ ノ イロイロ : チョウリ デ ミズ ノ トクセイ オ カンジル
Available at / 132 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.53||Ka72110050959
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
参考文献: p145-146
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 序章 水の集まり方(水と油;水と水蒸気)
- 第1章 水の性質と調理(液としての水;H2Oの三態 ほか)
- 第2章 水と調理のいろいろ(卵;牛乳 ほか)
- 第3章 食品中の水と電磁波(調理と電磁波;電子レンジ ほか)
by "BOOK database"