食品学実験 : 基礎から応用まで

Author(s)

    • 川口, 洋 カワグチ, ヒロシ
    • 木村, 万里子 キムラ, マリコ
    • 塩見, 慎次郎 シオミ, シンジロウ
    • 額田, 真喜子 ヌカダ, マキコ
    • 山本, 奈美 ヤマモト, ナミ

Bibliographic Information

食品学実験 : 基礎から応用まで

長澤治子編著

青山社, 2013.4

第3版

Title Transcription

ショクヒンガク ジッケン : キソ カラ オウヨウ マデ

Available at  / 42 libraries

Note

参考図書: p233

執筆者: 川口洋, 木村万里子, 塩見慎次郎, 長澤治子, 額田真喜子, 山本奈美

Details

  • NCID
    BB12598662
  • ISBN
    • 9784883593149
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    相模原
  • Pages/Volumes
    vi, 233p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top