おいしい学校給食 : 食品構成表別・手作りレシピ249

Author(s)

    • 齋藤, 好江 サイトウ, ヨシエ

Bibliographic Information

おいしい学校給食 : 食品構成表別・手作りレシピ249

齋藤好江著

健学社, 2013.6

Other Title

おいしい学校給食 : 食品構成表別手作りレシピ249

Title Transcription

オイシイ ガッコウ キュウショク : ショクヒン コウセイヒョウベツ テズクリ レシピ 249

Available at  / 76 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 いも類
  • 2 豆類
  • 3 豆製品類
  • 4 種実類
  • 5 藻類
  • 6 魚介類
  • 7 魚介類(いか・たこ・練り物)
  • 8 小魚類
  • 9 卵類
  • 10 行事食

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB13258615
  • ISBN
    • 9784779703188
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    159p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top