Bibliographic Information

菓子入門

早川幸男著

(食品知識ミニブックスシリーズ)

日本食糧新聞社, 2013.8

改訂2版

Title Transcription

カシ ニュウモン

Available at  / 38 libraries

Note

菓子の歴史年表: p218-238

参考・引用文献: p239

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 菓子と人生
  • 2 菓子の歴史
  • 3 菓子の種類と特徴
  • 4 菓子の原材料と特性
  • 5 菓子と食品衛生
  • 6 菓子製品の高度化基準

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB13271624
  • ISBN
    • 9784889272314
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xiv, 239p
  • Size
    18cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top