Traditional and modern Japanese soy foods : manufacturing, nutrition and cuisine of a variety of soy foods for health and joy of taste

著者

    • 高橋, 能彦 タカハシ, ヨシヒコ
    • 城, 斗志夫 ジョウ, トシオ
    • Whitaker, Andrew Charles
    • 西脇, 俊和 ニシワキ, トシカズ
    • 諸橋, 敬子 モロハシ, ケイコ
    • 渡辺, 聡 ワタナベ, サトシ
    • 下條, 明 シモジョウ, サヤカ

書誌事項

Traditional and modern Japanese soy foods : manufacturing, nutrition and cuisine of a variety of soy foods for health and joy of taste

Takuji Ohyama ... [et al.]

(Food science and technology series)

Nova Science Publishers, c2013

  • : pbk

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注記

Joint authors: Yoshihiko Takahashi, Toshio Joh, Andrew C. Whitaker, Toshikazu Nishiwaki, Keiko Morohashi, Satoshi Watanabe and Sayaka Shimojo

"Novinka"

Includes bibliographical references and index

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