CiNii
menu
search
めん類製造の新しい技術
食品と科学社
ショクヒン ト カガクシャ
Related Books: 1
Author(s)
食品と科学社
ショクヒン ト カガクシャ
Bibliographic Information
めん類製造の新しい技術
(食品と科学, 増刊号1975)
食品と科学社, 1975.10
Title Transcription
メンルイ セイゾウ ノ アタラシイ ギジュツ
Search this Book/Journal
NDL Search - National Diet Library
WorldCat
Related Books: 1-1 of 1
1
食品と科学
食品と科学社
Details
NCID
BB1416144X
Country Code
ja
Title Language Code
jpn
Text Language Code
jpn
Place of Publication
大阪
Pages/Volumes
120p
Size
26cm
Parent Bibliography ID
BN14587592
Export
Export to RefWorks
Export to EndNote
Export to Mendeley
Show Refer/BibIX
Show RIS
Show BibTeX
Show TSV
Show ISBD
Page Top