食事設計と栄養・調理
Author(s)
Bibliographic Information
食事設計と栄養・調理
(健康・栄養科学シリーズ / 国立健康・栄養研究所監修, . 食べ物と健康||タベモノ ト ケンコウ)
南江堂, 2014.3
- Other Title
-
Diet planning and cookery
食べ物と健康食事設計と栄養・調理
食事設計と栄養調理 : 食べ物と健康
食べ物と健康食事設計と栄養調理
- Title Transcription
-
ショクジ セッケイ ト エイヨウ・チョウリ
Available at / 116 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.5||W46110055584
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
「食べ物と健康 2 食事設計と栄養」(2005年刊)の改訂新版
参考図書: p223-225