食品衛生学

Author(s)

    • 池田, 隆幸 イケダ, タカユキ
    • 市川, 晶子 イチカワ, アキコ
    • 池田, 順子 イケダ, ジュンコ
    • 工藤, 慶太 クドウ, ケイタ
    • 高島, 郁夫 タカシマ, イクオ

Bibliographic Information

食品衛生学

池田隆幸編著 ; 浅野行蔵 [ほか] 共著

(食べ物と健康, 5)

三共出版, 2014.3

Title Transcription

ショクヒン エイセイガク

Available at  / 64 libraries

Note

参考図書: p228-229

索引あり

その他の共著者: 市川晶子, 池田順子, 工藤慶太, 高島郁夫

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 食品衛生と法規
  • 2 食品の変質
  • 3 食中毒
  • 4 食品による感染症・寄生虫症
  • 5 食品中の汚染物質
  • 6 食品添加物
  • 7 食品衛生管理
  • 8 食品の表示

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Details

  • NCID
    BB15292432
  • ISBN
    • 9784782707036
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    ix, 234p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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