食材と調理の科学 : 食べ物と健康
Author(s)
Bibliographic Information
食材と調理の科学 : 食べ物と健康
アイ・ケイコーポレーション, 2014.4
改訂新版
- Other Title
-
食材と調理の科学
- Title Transcription
-
ショクザイ ト チョウリ ノ カガク : タベモノ ト ケンコウ
Available at / 73 libraries
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
596||I 43||改訂新版40023523
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1章 調理の意義
- 2章 食品の成分と調理変化(植物性食品;動物性食品;その他の食品)
- 3章 調理操作と調理機器(非加熱調理操作;加熱調理操作;調味操作;エネルギー源と調理機器)
- 4章 調理と食生活(食文化と料理様式;食べ物のおいしさと評価)
by "BOOK database"