食材と調理の科学 : 食べ物と健康

Bibliographic Information

食材と調理の科学 : 食べ物と健康

今井悦子編著 ; 香西みどり, 吉田真美著

アイ・ケイコーポレーション, 2014.4

改訂新版

Other Title

食材と調理の科学

Title Transcription

ショクザイ ト チョウリ ノ カガク : タベモノ ト ケンコウ

Available at  / 73 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1章 調理の意義
  • 2章 食品の成分と調理変化(植物性食品;動物性食品;その他の食品)
  • 3章 調理操作と調理機器(非加熱調理操作;加熱調理操作;調味操作;エネルギー源と調理機器)
  • 4章 調理と食生活(食文化と料理様式;食べ物のおいしさと評価)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB15547158
  • ISBN
    • 9784874923191
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 164p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top