Bibliographic Information

冷凍食品入門

尾辻昭秀著

(食品知識ミニブックスシリーズ)

日本食糧新聞社, 2014.4

改訂3版

Title Transcription

レイトウ ショクヒン ニュウモン

Note

監修: 日本冷凍食品協会

冷凍食品年表: p145-182

参考文献: p183

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 日本の冷凍食品の歴史
  • 冷凍食品とは
  • 冷凍食品の特質と栄養
  • 冷凍食品の保存性
  • 冷凍食品の生産と消費
  • 冷凍食品に関する主な基準
  • 冷凍食品の認定制度
  • 冷凍食品の生産工程と品質管理
  • 冷凍食品の購入と保存
  • 冷凍食品の解凍・調理
  • 冷凍食品のQ&A
  • 冷凍食品年表

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1
Details
  • NCID
    BB15559281
  • ISBN
    • 9784889272383
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 183p
  • Size
    18cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top