冷凍食品入門
Author(s)
Bibliographic Information
冷凍食品入門
(食品知識ミニブックスシリーズ)
日本食糧新聞社, 2014.4
改訂3版
- Title Transcription
-
レイトウ ショクヒン ニュウモン
Available at / 56 libraries
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
588.95:O87:改35010904158
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
監修: 日本冷凍食品協会
冷凍食品年表: p145-182
参考文献: p183
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 日本の冷凍食品の歴史
- 冷凍食品とは
- 冷凍食品の特質と栄養
- 冷凍食品の保存性
- 冷凍食品の生産と消費
- 冷凍食品に関する主な基準
- 冷凍食品の認定制度
- 冷凍食品の生産工程と品質管理
- 冷凍食品の購入と保存
- 冷凍食品の解凍・調理
- 冷凍食品のQ&A
- 冷凍食品年表
by "BOOK database"