Bibliographic Information

製菓原材料入門

早川幸男著

(食品知識ミニブックスシリーズ)

日本食糧新聞社, 2014.7

改訂版

Title Transcription

セイカ ゲンザイリョウ ニュウモン

Available at  / 37 libraries

Note

参考・引用文献: p154-155

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 製菓原材料とその役割(科学技術の発展と食品素材;製菓原材料の役割 ほか)
  • 2 製菓原材料の種類と特性(甘味材料(糖質系);甘味材料(非糖質系) ほか)
  • 3 製菓原材料と衛生管理
  • 4 製菓原材料と表示(表示に関与する法規類;義務表示と原材料)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB16276930
  • ISBN
    • 9784889272390
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 155, 58p
  • Size
    18cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top